Over ons

GD Exhaust Performance is een bedrijf met specifieke kennis op het gebied van spruitstukken en geluidsdrukpulsatie demperboxen. Op dit gebied zijn wij uniek binnen Nederland en Europa. Door de jarenlange opgebouwde kennis en ervaring hebben we een goede naam opgebouwd binnen de race- en sportwereld.

Met de komende geluidsbeperkende maatregelen vanuit de overheden, bieden wij oplossingen die voor circuiteigenaren, organisatoren, teams, rijders en toeschouwers van zeer veel toegevoegde waarde zijn.

Het bedrijf is gevestigd op het industrieterrein Bosschendijk in Oudenbosch en is perfect toegankelijk voor alle type auto’s en motoren. Ook voor vervoer per truck en/of speciale aanhangwagens, ondervindt het laden en lossen van de auto’s en motoren geen problemen.

Het bedrijf is een echt familie bedrijf en wordt aangestuurd door 2 broers Don en Guus. Dave versterkt de technische capaciteit in de productie.

Don en Guus BMW M3DSC_0103

Guus de Vink                                     Don de Vink         Dave de Vink

GD Exhaust Performance heeft haar organisatie dusdanig ingericht dat communicatie op een efficiënte manier kan verlopen via de kortst mogelijke lijnen. Wij willen immers dat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken bij wie ze moeten zijn voor hun probleem, maar vooral doen waar ze goed in zijn: het behalen van hun eigen doelstellingen.

Flexibiliteit is ons sterke punt omdat we een Custombuild Exhaust Performance Center zijn en dat maakt ons ook uniek. Dit kunnen we bereiken doordat we de volgende key-factors in eigen huis hebben;

  • Eigen Research en Development
  • Productie, assemblage, montage onder eigen beheer
  • Projectmanagement
  • Service en onderhoud

Onze kernactiviteiten

De kernactiviteit van het bedrijf is het

  • Ontwerpen
  • Ontwikkelen
  • Produceren

van uitlaatsystemen waarbij het vermogen toeneemt en het geluid onder de wettelijk toegestane normen blijft zonder concessies te doen in de beleving van rijder en toeschouwer.

De bestaande uitlaatfabrikanten zijn niet ingericht om aan deze specifieke vraag te voldoen omdat de productielijn is gebaseerd op de conventionele markt van standaard auto’s en motoren.

Zowel voor de (semi)professionele auto- en motorsport op (inter)nationaal niveau als voor de individuele auto- en motorsport liefhebber, is er sterk behoefte aan uitlaatsystemen die zowel aan de steeds strenger wordende toegestane geluidsnormen voldoen en waarbij er geen reductie van het vermogen (PK’s) mag plaats vinden.

High Quality Standard

Ons product wordt in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd met een hoge kwaliteit. We baseren ons productassortiment voor de consumentenmarkt op de ervaring en ontwikkeling uit de race-wereld en leveren maatwerk vanuit deze opgebouwde kennis en de persoonlijke wensen van de consument. Door onze eigen testfaciliteiten kunnen we de meerwaarde van ons product toonbaar maken aan onze klanten.